Simkaart voor niks aangeboden

Misschien bent u in de veronderstelling dat er ergens iets niet in de haak is omdat sommige providers zulke goede aanbiedingen hebben omtrent de prepaid simkaart. Toch kunnen we u verzekeren dat er nergens verborgen voorwaarden of iets dergelijks te vinden zijn, daar is allemaal geen sprake van.

Natuurlijk kunt u heel makkelijk zo’n simkaart bestellen voor bijvoorbeeld 5 euro en er 20 euro beltegoed op krijgen (zoals bij Tele2 het geval is), vervolgens kunt u dit opmaken en daarna niet meer opwaarderen. Dit behoort tot de mogelijkheden en er zullen ongetwijfeld mensen zijn die er op deze manier gebruik (misbruik) van maken.

Uiteindelijk hopen providers natuurlijk gewoon dat u later opwaardeert en klant blijft. Dat is waar deze hele opzet om te doen is. Maar zoals u ziet kunt u er dus ook eenvoudig misbruik van maken. U zit namelijk met een prepaid simkaart nergens aan vast, in tegenstelling tot een abonnement. Dat maakt prepaid bellen ook zo’n populair ding, het nergens aan vast zitten en niks moeten. Welke soort simkaart je nodig hebt hangt af van het toestel wat je hebt. Nieuwere toestellen kunnen gebruik maken van afwijkende simkaarten.

Comments are closed.