Vergelijken

Het voordeel van het feit dat er zoveel providers zijn die de dienst van een prepaid simkaart kopen aanbieden is het heel handig om ze allemaal met elkaar te vergelijken. Hoewel prijzen soms dicht bij elkaar kunnen liggen zal er altijd eentje de goedkoopste zijn.

Overigens kunnen we, als we kijken naar de vergelijking op de voorpagina, gerust constateren dat de betreffende providers helemaal niet zo dicht bij elkaar liggen wat betreft de tarieven die de consument moet betalen per belminuut of sms.

Daarom is het belang van vergelijken ook zo groot. Doordat we dit met zijn allen doen zorgen we er ook voor dat providers kort worden gehouden en niet zomaar lukraak wat prijzen neerzetten. Nee, er moet echt goed over worden nagedacht aangezien concurrenten lage prijzen hanteren. Uiteindelijk winnen wij als consumenten altijd de oorlog tussen providers. Wij worden uiteindelijk in staat gesteld de laagste prijs te betalen.

We hopen hiermee toch wel het belang van vergelijken te hebben aangegeven. Waarschijnlijk hoeven we u dit niet eens te zeggen, want wie betaalt er nou graag meer geld voor een zelfde dienst. Niemand toch!?

Comments are closed.