Waar moet je wezen?

Met de huidige actie die Simyo voert zouden wij zeggen dat dat op dit moment de beste keuze is. Wat die actie dan is? Je kunt een prepaid simkaart kopen voor slechts 5 euro en krijgt daar dan 7,50 euro aan beltegoed op. Geen slechte deal. Eerlijk is eerlijk, er zijn providers die een betere deal hebben om een simkaart aan te schaffen, maar als we verder kijken en we nemen ook de prijzen die moeten worden betaald voor het gebruik van onze telefoon dan zien we dat niemand kan tippen aan de lage prijzen van Simyo.

We moeten wel eerlijk zeggen dat Ben ook aardig in de buurt komt en zeker goed zijn best doet om het de consument zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zoals gezegd betaal je bij Ben 18 cent voor een belminuut en voor een sms, maar dat verandert zodra je opwaardeert. Dan profiteer je namelijk van tarieven die de helft zijn van de originele tarieven, namelijk 9 cent.

Als we het zo bekijk doet Ben het dus nog beter dan Simyo, want die rekenen 10 cent. Er zijn geen andere providers die in de buurt hiervan komen en de meesten beginnen pas met tarieven vanaf 30 cent. Wat ons betreft gaat het dus tussen 2 providers en dat zijn Simyo en Ben, aan jou de keus.

Comments are closed.